Top15

'18 Október#ZENEOkt
26.
A 15 legforróbb októberi basszuszene a hulló falevelek mellé a dubtól a dubstepen keresztül a dobbasszusig mindennel ami mélyládádnak ingere.
LeapAnnyi jó dologgal találkoztam a hónapban, hogy csalnom kell. 5 aktuális kedvencem közé bekerült Argo és TMSV friss kislemeze. Minkét EP a haladó gondolkodású, stilizált mély dubstep zászlaja alatt keletkezett, korán sötétedéshez tökéletes. Hasonló területekről ajánlom Sibla és Zygos közös zenéjét, a 'The Path'-ot. Amennyiben tetszik a kombináció, javaslom kattints a 'Kritika fülre ugyanis kicsit hosszabban is értekeztünk az egész RARE10 megjelenésről. Végül, de nagyon nem utolsó sorban 2 hazai cimbora megjelenését közvetítem felétek, hogy terjedjék a magyar minőség. Yapo (ASAN) és Lord Iron Livah egy-egy muzsikája fogott meg az átlagnál jobban, tessék támogatni és hallgatni a kollégákat ;) PERIL: Beat Tape vol. III by Lord Iron Livah
#dub #dubstep #drumandbass #bassmusic #top15 #toplista
'18 Szeptember#ZENEOkt
02.
Szeptemberi Top15 trekkünk meglehetősen eklektikus lett, a lágy chill-től a mászkáló basszusú power-dub-on keresztül a teljes-hülye jungle-ig minden előfordul benne. Hangerőre fel, kellemes hallgatózást! ;)
b.kovÓjajj, Egoless ismét letaglózott ezzel a remixszel, és bár csalás -már októberben jelent meg- de mégis nyilván helyet kapott az ötben egy trekk a Splinters EP-ről is. A 10 perces, Morning című trekk tényleg egy fáradt reggeli ébredési folyamat kísérője lehetne, a másik 2 trekket meg inkább indokolatlanul hangosan egy sötét tánctéren izzadva kéne átélni, amit tudtok tegyetek meg az ügy érdekében!  Ah mi guide / (Egoless remix) by Alter Echo & E3 meet Ishan Sound & Rider Shafique 'Splinters' LP by Akcept & Another Channel Selected Works Pt.1 by Abstract Drumz Roughcut - Killa Beatz EP by Roughcut Militant Breaks by Nickynutz
#rebelbasszop15 #top15 #toplista #140bpm #dub #bass #drumandbass #jungle #dubstep
'18 Augusztus#ZENESzep
20.
Nyár végéhez közeledve újabb 15-ös listát írtunk, félig a jóidő által ihletve, fél lábbal pedig már a buliszezonban steppelve és a Trip hajós bulira hangolva. 140 BPM a jelszó, nehezítsünk rajta egy kis basszussal.
BazzsE havi kedvenceimet úgy válogattam, hogy már lélekben a szeptemberi TRIP hajós bulira készülök, így most a sötétebb zenéké a főszerep. Érdemes talán kiemelni Pushloop Mumble Dub remixét, amely rátett még egyet azzal a bizonyos lapáttal, vagy TMSV legújabb dubját, a Funeral Billt, ahol ugyan még nincs semmi infó a megjelenésről, de a clipet hallva egy picit azért tudok várni. Alter Echo és E3 remixe pedig maradjon a végére, aztán hadd bugyborékoljon aminek bugyborékolnia kell!  
#top15 #dubstep #drumandbass #ajanlo
'18 Július#ZENEAug
08.
Yeeah! Újra visszatér a Rebel Bass TOP15, sok más, izgalmas tartalom mellett! A tikkasztó nyári hőségben ezekre a zenékre pörögtünk leginkább, csavarj egyet a hangerőn és ciccents egy sört ;)
Bazzs: A két könnyed korai liquid drum and bass nóta megadja az alaphangulatot a nyári izzadáshoz, amelyek mellett a Tuff Steppas májsztrók Dubstylin című száma már tényleg Jamaicává varázsolja szobánkat. Azért a Children of Zeus legújabb albumát se sumákoljuk el, hallgassuk meg szépen a Sling Shot Riddimet, utána pedig sorban az összes többit. A végére pedig csak beficcen egy hajnali 2 után relevánssá váló morcos dubstep is, ezzel zárul Balázs mókatára. 
#top15 #toplista #rebelbasstop15 #dubstep #jungle