Ajánló
Boldog karácsonyt zenék

Család -és hangulatbarát zenék a halászlé és kacsa mellé


Biztos nem csak a dubstep és drum and bass dídzsék esetén kardinális kérdés milyen zene szól az ünnepi asztalnál, és valószínű sokan keresik a még a család számára is elfogadható muzsikát, amitől Te se mászol falra. 

Összegyűjtöttünk pár lehetőséget, kizárólag hosszabb anyagokból, hogy ne kelljen se 5 percenként léptetni egy trekket, se a Stille Nacht negyvenhetedik verzióját túlélni.

Ha egy kicsit mozgalmasabb és funkybb stíló kellene, a drum and bass brazil nagyura, az amúgy hihetetlen zenei érzékkel és annál is hihetetlenebb lemezgyűjteménnyel rendelkező DJ Marky lesz a jó választás, méghozzá a legutóbbi influences szettjével, rengeteg funk és disco nótával.


Kellemes mennyiségű fúvóssal és pozitív vibrációkkal soha nem lövünk mellé, ezért bátran ajánljuk az amúgy zseniális buli 3 órás hanganyagát.


A dub szirénák és spirituális szövegek világából vegyük az irányt a samplerek, a hiphop és a jazz fúziója felé. A laza beatek és jazz inspirálta témák tökéletesek egy jó beszélgetés hátterének. Ehhez az irányhoz egyből 3 albumot is hozunk, hogy legyen miből válogatni!

A két irány határmezsgyéjén és azok fedésében találjuk az egyik örök kedvenc Thievery Corporation 2017-es albumát, ami gyakorlatilag bármilyen alkalommal elővehető - nyilván most nem egy goabuli before vagy afterpartijára gondolunk.. 

 

A jazz-el átitatott trip-hop flesshez is egy klasszikushoz nyúlunk, Gramatik zenéje a bármikor elővehető jolly jokerek közé tartozik, nagyon nem is kell talán magyarázni miért.

 

A válogatás végére egy olyan előadó mixe kerül, akinek gyakorlatilag az összes szelekcióját végighallgattam. A tökéletes chillout, lounge és ambient zenékkel többször is megnyerte a Mixcloud legjobb csatornája díjat és számtalan melankólikus másnapon repített át. Guido's Lounge Café a csatorna, amit semmiképp se hagyj ki.


 RebelBassCrew - 2018-12-24
#ZENEI AJÁNLÓ
#karácsonyizene
#ünnep
#goodvibes
#chillout
#dub
#christmasmusic
#jazz
#hiphop