Ajánló
Budapest Dub Club - Ashanti Selah & Junior Roy

Tudjuk mit csinálsz most szombaton! Széles mosollyal az arcodon dubogsz az ország legnagyobb hifi rendszere előtt


Aki valaha is ellátogatott már egy dub központú táncos zenés rendezvényre, az nagyon jól tudja mennyire feltölt és milyen minőségi kikapcsolódás egy ilyen buli - egy igazi oázis a mindennapi hülyeségek sivatagában.

Budapest Dub Club - Ashanti Selah & Junior Roy
Budapest Dub Club - Ashanti Selah & Junior Roy

A méltán híres hangrendszeren ismét olyan előadókat hallhatunk majd, akiket bűn lenne kihagyni a szombat esténkből! 

A Dubapest Hi-Fi konstans highrade zenéit szállító szelektorai mellett ezúttal is Babystep igéit hallhatjuk majd az impozáns rendszeren. Az ország első dub systemének operátoraihoz és atyjaihoz -az előző gighez hasonlóan- Heartical Youth is csatlakozik a hazai szcéna képviseletében. 

Hogy kicsit hangolódjunk a bulira, mindenképp érdemes az előző Budapest Dub Clubon rögzített három órás hanganyagot elővenni, amin Moa Anbessa, Prince David és Don Diego session-je hallható. A szelekció -és nyilván a buli is- annyira adta, hogy a karácsonyi extra ajánlónkban is helyet kapott, nem véltetlen!


A honi előadókkal -bár egyéb külföldi erősítés nélkül is megállná a helyét a lista- ezúttal sem ér véget a lineup!

Olyannyira nem, hogy a sort az Egyesült Királyságból érkező Ashanti Selah és a francia Junior Roy Selah egészíti ki! A fiatal londoni dub producer -aki egyébként a világhírű Aba Shanti I legidősebb fia- és a Párizsból hozzánk látogató énekes nemrég egy közös albumot is készített, ami talán mondanunk sem kell, melegen ajánlott matéria.

Az album sokadik végighallgatásakor sem tudom egyértelműen megmondani melyik a kedvenc trekk (mind), de a legutóbbi alkalommal a Dub Reality c. szám volt a top, így ha választani kéne azt mondanám. Még szerencse, hogy nem kell választani, hiszen a többi nóta is lazán hozza azt, amire számítunk.

Az este (vizuális értelemben vett) fényét FullKolor fogja biztosítani, így a mézédes dub muzsika, a tökéletes hang és a trippy dekó mellől reméljük Te sem hiányzol majd! Ott találkozunk! ;)

 RebelBassCrew - 2019-01-24
#ESEMÉNY AJÁNLÓ
#dub
#dubmusic
#soundsystem
#culture
#Dubapest
#hifi
#AshantiSelah
#JuniorRoy
#BudapestDubClub