Ajánló
DJ MADD - WAR20

"Yesyesyesyes!!!!"

Nagyjából valami ilyesmi hagyta el a kelleténél kicsit hangosabban a számat, mikor meló közben megláttam a Dj Madd nevet dubstep taggel soundcloudon. Ugyan a 160 bpm körüli zenéi is top-notch cuccok, de az ilyen trekkek sokkal inkább azok, amikért szeretni lehet Simon Péter munkásságát. Kevesen tudnak klasszik reggae akapellákat ennyire egyedi és aktuális hangzásba csomagolni és igazi súlyt vinni bele úgy, hogy közben egész nap dallamrekedésed van tőle. Ez valami olyasmi, ami az USA-ban élő magyar producernek csuklóból működik minden egyes alkalommal, ha ilyenhez nyúl, elég csak a 1drop—on megjelent white label lemezeire gondolni.

A rizla dub dropjára minden becsületes basshead akkorát fejel a levegőbe, mint Zidane azon a bizonyos meccsen, a könnyeden eldelayeződő szintik és groove-ok pedig szép kontrasztban vannak a basszus súlyával. 

Nálam a második trekk is eléggé betalált, a mesterien elhelyezett rövid szirénák, a több zenéjében hallható, lassan védjeggyé váló “heyhey” mintákkal, a szép dobokkal és a bassline-nal együtt ütős mixtúrát alkot. 

Igaz, hogy elfogult vagyok, hiszen az egyik kedvenc előadóm a kezdetektől fogva, de úgy gondolom a legendás WAR visszatéréséhez méltó rilíz ez, pre-order megtörtént, és hát finoman szólva is kurvára várom, hogy leteszteljük a rendszeren a szeptemberi bulin-de erről később ;)


 RebelBassCrew - 2018-08-11
#ZENEI AJÁNLÓ
#zene
#140bpm
#dubstep
#djmadd
#dub