Ajánló
Dobd le régi ruhád, öltözz Télapónak!

A Mikulás nem csak drum and bass-t hallgat, hanem segít is

Igaz, hogy az ősz szakállas Mikulás elsősorban bulizni jön pénteken, de annyira jó arc az öreg, hogy még partizás közben is azon van, hogy segítsen azokon, akiknek igazán szükségük van rá. 

Mi pedig fullosan támogatjuk ebben és arra kérünk minden kedves raver-basshead-dobbasszusarcot, hogy tegye egy kicsit jobb hellyé a világot. Hogyan?

Hozzátok el a már megunt, nem használt ruháitokat vagy pár konzervet, és eljuttatjuk a Magyar Máltai Szeretetszolgálat veszprémi hajléktalan szállójára.

Elsősorban ruhákat, takarókat, pokrócokat és játékokat várunk, amiket kimosva, hordható/használható állapotban adsz át. 

Emellett ételadományokkal is segítheted a rászorulókat: liszt, rizs, cukor, olaj, konzervek, tésztafélék, és édességek - ezek mind jól jönnek. Mindenkit kérünk, hogy csak olyan élelmiszert hozzon, aminek szavatosság ideje még legalább 6 hónap.

Ha már az utcai ruháid amúgy is ledobtad, öltözz be Mikulásnak, rénszarvasnak vagy krampuszlánynak és vendégünk vagy egy általad választott piára! 

Az világos, hogy egy nyamvadt piros sapka nem beöltözés, minimum szakáll és ruha kell még hozzá, a pocaktól eltekinthetünk...

Gyűjtésre fel, ott találkozunk!;) RebelBassCrew - 2018-12-02
#ESEMÉNY AJÁNLÓ
#drumandbass
#mikulás
#santaclaus
#charity
#bassmusic
#adnijó