Ajánló
Dub Phase - New World Audio Label Night

Szezonnyitó soundsystem session a Dürer Kertben

Az a hír járja, hogy minden basszusfejnek a földről kell majd összeszednie az állát - legalábbis aki ott lesz pénteken a Dürer Kert középső termében, annak biztos lesz rá oka. Na jó, ha valakinek az arcleesés nem is zsánere, erős izomláz mindenképpen prognosztizálható, hiszen a New World Audio Label Night-on nem más, mint Sukh Knight és Dj Squarewave küldi majd az immár 6 scooppal rengető Dub Phase Sound-ot.

Most, hogy ennyi sok infót ellőttem az elején, ízlelgessük kicsit mit is jelent ez. A dubstep magyarországi úttörői bővítettek egy nagyot az amúgy sem szerény méretekkel és hanggal rendelkező rendszeren, és csatasorba állítottak még 2 db super scoop-ot! Nyilván eddig sem nagyon volt panasz soha a hangzásra, azt meg ugye sejtjük, hogy plusz 2 mélyláda nem szokta elrontani a dolgokat... :D 

Sukh Knight és Dj Squarewave neve alatt működik a New World Audio, ami szerintem az egyik legstabilabban jó dolgokat megjelentető kiadó manapság (is). A hiphoptól a dubon keresztül a veszett feszes dubstepig sokmindent szeretünk a label felhozatalából. Olyanokat, mint például ez a 2015-ös trekk, aminél lazábbat ma úgysem hallasz:


Vagy egy másik személyes kedvencem, ami egy decens rendszeren megszólalva igazán jól tud esni a sok ülőmunkától kialakulóban lévő porckorongsérvnek:


És ha már a deréktájéknál és gyógymódjainál járunk, mindenképp érdemes megemlíteni a következő trekket is, ami megfelelően tálalva kényszeres, törzsből induló, intenzív mozgásra sarkall minden résztvevőt:


A taposós, militarista hangulatú világrend-bontó zenékben sincs hiány, ebből a részlegből Dj Squarewave nevéhez köthető az egyik legutóbbi kedvencem: 

Miután pedig kellően kimozogtuk magunkat, lazítsunk le egy kellemes dubbal és ragyogjunk a holnap fényében:

A külföldi vendégelőadók mellett érdemes kicsit (de inkább rendesen) szemügyre venni a lineup hazai résztvevőit is. 

Malz legutóbbi rilíze nem máshol, mint a New World Audio-nál jelent meg, itt írtam róla, azóta is pörgetjük és szeretjük!


Nincs megállás az új zenékkel a Dub Phase háza táján, épp pár napja jött szembe Display legújabbja is:

A rendszeres Tilos hallgatók már biztos lefülelték, ha valakinek kimaradt volna az előző Totoya Klub, mindenképp érdemes pótolni. Nemcsak a bulira hangolódás miatt érdemes hallgatózni: az adás elején Gumilap zenél -egy kis spoiler után a decemberi buli lineupjáról-, utána pedig Squarewave szettjét is hallhatjuk ám. Az adás második felében MC Fedora mesél az aktuális projektjeiről és természetesen a már elkészült zenéi is pörögnek, erősen ajánlott végighallgatni! 


A bulin Fedora mellett Fayabolo is mikrofont ragad, így a zene mellett a szöveges szekció is masszívan képviselteti magát!

 

Ahogy Confused és Kong 3 deckes B2B szettje is meglehetősen nagynak ígérkezik, súlyos dolgok várhatók technikás előadásmódban, a nagykönyvben megírtak szerint! 

Ilyen zenék, hang és lineup mellett főbenjáró bűnnek számít kihagyni ezt a bulit, szóval szépen ügyesen mindenki készítse a tánccipőjét és találkozzunk ott! ;)


 RebelBassCrew - 2018-10-24
#ESEMÉNY AJÁNLÓ
#buli
#dub
#dubstep
#bass
#bassmusic
#dubphase
#party
#newworldaudio
#ajánló
#140bpm