Ajánló
Dub Phase Xmas - Youngsta

Ajándékozd meg magad egy nagy adag minőségi szubbasszussal!

Valójában a cím leírása közben rájöttem, hogy elintézhetnénk az egészet annyival, hogy "JÖNNÖD KELL!", az is tökéletesen elég lenne, és Te is tudod, hogy miért.

Viszont ha már lesz egy ilyen buli, érdemes egy kicsit felkészülni és/vagy hangolódni a dologra...

A rendszeren ezúttal a világ talán legnagyobb hatású dubstep dj-je, a stílus szülőhazájából érkező Youngsta fogja a lehető legkedvezőbbre manipulálni a basszustér szerkezetét. A dj/producer már 13 évesen pörgette a lemezeket, és produktívan járult hozzá ahhoz, hogy a szcéna olyan legyen amilyen; többek között ott volt az első FWD bulikon, és amióta a világ létezik saját műsora van a Rinse FM-en. 

Ez már önmagában is nagy szó lenne, de ráadásul heti rendszerességgel, ami leginkább felfoghatatlan mennyiségű zenét jelent amivel az ember kapcsolatba kerül - szerencsére a közhelyeket ez esetben félretehetjük, hiszen ez nem fordítottan arányos a minőséggel! Sok-sok tehetséges producer karrierjét segítette az évek alatt, és ő maga is számos rilízért felelős..

Ha valaki nem ismeri a legendás Tempa, vagy a viszonylag új, de annál nívósabb Sentry Records-ot, akkor először is tagadja le és üljön egy fejhallgatóval a sarok felé, másodszor pedig cuppanjon rá a linkekre és áldozzon kicsit a zenei edukáció oltárán!

A legfrissebb, ma megjelenő Sentry rilízt pedig minden bizonnyal este is hallhatjuk majd!

És hogy a bulin nagyjából mire számíthatunk, arról egy kis ízelítőt nyújthat az alábbi Boiler Room-os videó:

 

A brit basszus-ninja mellett természetesen a hazai Dub Phase is fullosan képviselteti magát, veszett szettek és pozitív vibrációk várhatók egész este, sajnos a Dürer kertben valószínűleg utoljára, így már csak ezért is illendő eljönni.

Ha még most is csak olvasol ahelyett, hogy a cimbiket buzgatnád az esti bulira akkor hallgass rá valamelyik mixre és találkozzunk este a Dürerben! ;)


 RebelBassCrew - 2018-12-20
#ESEMÉNY AJÁNLÓ
#dubstep
#dubphase
#soundsystem
#youngsta
#buli