Ajánló
New forms - For Naoki

Az Exit Records megint belecsapott a lecsóba, legújabb kiadványukat Naoki Ejimának dedikálják. A közelmúltban elhunyt japán zeneboltos és basszuszenei nagykövet nevét viselő album megintcsak előremutató, játékos és rohadtul húzós!

Az első, Hedonism című szám gyönyörűen szól és remek warmup számnak tűnik első pár hallgatásra, dBridge, Kabuki, Goth-Trad és CRZKNYproducerek kezei alól került ki.

A második trekkben beindul a japán nyelvű szövegelés, a 'machine gun tákk-tákk-tákk' angol kiszólásból pedig érzékelhető, hogy itt nem a kimonószabás csínját-bínját ecseteli MC Ralph. 

A Forte egy analóg hangokkal és zörejekkel teletűzdelt agymenés, a közel 4,5 perc alatt folyamatosan változik a hangulat, szerencsére a következő szám is tartogat meglepéseket.

A Chatter böszme basszusai már-már egy sound systemért kiáltanak, szívesen meghallgatnám, hogyan rezgetik az ember nyakán a szőröket munka közben. Erre talán nem is kell olyan sokat várni :)

Befejezésképpen pedig a Chatter Sahara dub-ját hallhatjuk, szépen lezárja az EP ívét és mi elégedetten térhetünk nyugovóra!

csekkoljátok az Exit Records-ot a többi cumójukért és tartsátok rajta a szemeteket, mert minden egyes alkalommal minőséget raknak le az asztalra.


 RebelBassCrew - 2020-02-18
#ZENEI AJÁNLÓ
#zeneajánló
#bass
#drumandbass
#exitrecords