Ajánló
Zero - Bristol x Tokyo

Ha a péntek esti buli helyett egy albumot hallgatsz csak meg, akkor ez a 64 trekkes monstre megjelenés telitalálat

A legtöbb basszuszenei igényt kielégítő egész estét zenei anyag létrejötte, és ennek oka sajnos elég szomorú: nemrég távozott az élők sorából Naoki E-Jima, a legendás japán lemezbolt, a Disc Shop Zero megálmodója és atyja.

A lemezbolt és Naoki munkásságának a jelentőségét az is jól mutatja, hogy csupa olyan nevek szerepelnek a kiadványon, akiktől külön-külön is mindig nagyon várunk egy-egy rilízt, nemhogy így ekkora adagban. Feltűnik Chad Dubz, LQ, Arkwright, Mungo's Hi-Fi, Alpha Steppa, V.I.V.E.K.Lemzly Dale és BunZer0 neve is, csak hogy egy párat említsünk.

A BPM és zsánerfetisiszták ez esetben nem számíthatnak sok jóra, ugyanis mindkettő szempontból elég vegyes a felhozatal, a laza dub-tól a morc grime-on keresztül a garázstémákig minden fellelhető, ami tényleg elég diverzzé teszi az anyagot. 

Gyenge vagy uncsi zenét annyira nem is tudnék róla mondani, inkább csak olyat, amin hallani, hogy rendes össze van rakva, meg van sound-designolva és működik is -csak nem nálam.

Ahogy ez mostanra már világos, és minden trekk után egyértelműbb is, nagyon igényes és elég egyedi cucc ez, ami az értékét tekintve nevetséges összegért megvásárolható.

Jó szórakozást!


 RebelBassCrew - 2020-03-20
#ZENEI AJÁNLÓ
#ajánló
#bristolxtokyo
#dub
#bass
#dubstep
#garage
#valogatas
#naokiejima