Blog

10 éves a Moonshine RecordingsMárc
03.
A kerek évfordulóra összegyűjtöttünk 10 zenét, amit nem kéne kihagynod
A sok-sok stílusban otthonosan mozgó DJ Vadim az absztrakt hip-hop egyik nagy alakja. Régi és új trekkjei közül sokat hallgattam rongyosra, ez alól a nindzsán megjelent The Terrorist sem kivétel. A Moshun Man-nel közös felvétel 1999-ben látott napvilágot, és ahogy az igazán jó zenékre igaz, most is elég jól hangzik.  
#dub #dubstep #moonshinerecordings #moonshine #10yearsofmoonshine #10zene #nehagydki
Hol leszünk az egész klubszezonban?Jan
19.
Combos kezdés 2019-re, szerencsére egyre több helyen és platformon mászunk bele a hallójáratokba
Mivel már javában tart 2020, úgy gondoltuk itt az ideje az idei terveket, bulikat és egyéb dolgainkat kicsit rendszerezni aztán pedig jól megosztani veletek.Annak ellenére, hogy a lista jó hosszú, a tartalom közel sem teljes, sőt van még pár dolog, amire csak az insider hírlevélben derül fény. Ajánlatos még február 17 előtt feliratkozni ITT;Lesz rádiós és bulis előrejelzés, rilíz szivárogtatás és lehet, hogy hamarosan egy hangrendszer-evolúciós leírás is.
#rebelbass #subfm #tilosradio #szigony #drumandbass #party #buli #dubstep #szigony
Best of DMZSzep
30.
9 zene az ikonikus kiadótól
Ezúton is szeretnénk minden kedves bassheadnek és családjának boldogságos karácsonyt és kellemes pihenést kívánni!Hogy teljes legyen az összkép és meglegyen a set-setup, összeállítottunk Nektek egy fullos család/barát/bejgli kompatibilis lejátszási listát! Ígérjük nincsen benne elrejtve sem hightech goa, sem pedig raggatek, van viszont laza jazz-beat, vidám fúvósok és sok-sok jóérzés is.Fogyasszátok szeretettel, áldás és brékesség!HALLGATÓZZ ITT!!
#dmz #digitalmystikz #dubstep #140bpm #ajanlo
Legyél DJ / SzelektorAug
20.
Rebel Bass Open Decks
b.kovNem túlzás az alcím, ezt tényleg kb. lehetetlen eldönteni. Amikor nyáron sorra jöttek az olyan napfényért és vízpartért kiáltó rilízek, mint ezekGanja Socks by Escape Roots ft DandelionNice & Easy by Origin One ft Gardna & Nanci CorreiaAkcept - Teachings / Going Around In Circles by Akceptvagy olyan zenék jelennek meg, amiket gyakorlatilag a végtelenségig tudnék hallgatni,Rastrumentals Remixes Part 2 by Dubkasmvagy amikkel egy pillanat alatt teljes káoszt lehet csinálni a tánctérből...Ra by Es.tereoDancehall Saga SP by Von DDUPLOC031 - smith. by smith.Lehetne még nagyon sokáig sorolni ezeket, de a karakterek és a türelem is vészesen fogy, a legjobb EP nálam pedig a Numa Crew 2 tagja által megírt Youth pon the corner/Legalize lett:  
9 Deep Medi zene amit nem hagyhatsz ki!Aug
08.
Összeszedtük Neked, hátha van egy kis pótolni való a zenei kultúrában :)
b.kovJól kitaláltam, hogy majd mi kerül ide, aztán végigpörgettem még egyszer azokat a nagylemezeket, amik tényleg mély nyomot hagytak bennem. Innen jött a bonyodalom. Biztos lesz jópár ember, aki egy kicsit sem ért velem egyet, és ez így jó. DE! Egyszerűen nem lehet elvitatni azt a zsenialitást, amit Radikal Guru a Moonshine Recordings berkein belül művel. Hatalmas rilízek jönnek onnan, szerintem talán 1 (egy!!) olyan kiadás volt a 2019-es évben, amely végül valamilyen formátumban nem került volna a kosaramba.Moonshine Recordings 10 Years - Versions & Excursions by Various ArtistsA legjobb album címért is versenyben volt a kiadó 10 éves jubileumára megjelent válogatás, de végül nem ez lett nálam a legjobb.Nem is az egyik titkos kedvencem, a Mountaindub új albuma, amely az előzőhöz képest kevésbé üt, de még mindig imádtam az egész anyagot.Mountaindub - Chelem 432 by MountaindubA számtalan ütős kiadvány közepette aztán egyszercsak megláttam, hogy az egyik legkedvencebb eddigi válogatás albumom folytatást kap, és egyre több előadó posztolgatta a képesközösségi felületen a Steppin' Forward második eresztéséről készült borítót. A monstre 3 lemezes album telis-tele van a kiadóra jellemző dubnehéz trekkekkel, amik közül talán egynek nem láttam a létjogosultságát a szelekcióban, de a többi zene bőven ottvan a lejátszási listák és lemeztáskák bizalmában.Steppin' Forward 2 by Various Artists
#nehagydki #deepmedi #dubstep #soundsystem