Blog
Best of 2019: Legjobb EP-k

Mission impossible: melyek voltak a legjobb kislemezek 2019-ben?

b.kov

Nem túlzás az alcím, ezt tényleg kb. lehetetlen eldönteni. Amikor nyáron sorra jöttek az olyan napfényért és vízpartért kiáltó rilízek, mint ezek


vagy olyan zenék jelennek meg, amiket gyakorlatilag a végtelenségig tudnék hallgatni,


vagy amikkel egy pillanat alatt teljes káoszt lehet csinálni a tánctérből...


Lehetne még nagyon sokáig sorolni ezeket, de a karakterek és a türelem is vészesen fogy, a legjobb EP nálam pedig a Numa Crew 2 tagja által megírt Youth pon the corner/Legalize lett:

 

 

Bazzs

Nosztalgiázni jó, ezt mindenki tudja! Az angol illetőségű Deep Jungle kiadó is, ezért kezdett el kutakodni poros raktárépületekben, hogy aztán DAT szalagokon lévő, máig kiadatlan zenéket túrjanak elő és jelentessék meg azokat. A kultúramentő misszió jól működik, mindegyik kiadványuk tánctér-robbantó, igazi csemege a jungle kedvelőknek. 


 

Leap

Köszönöm hogy 2019-ben sem kellett egy buli előtt sem gondolkodnom, hogy lesz-e frissen megjelent olyan EP vagy track ami garantáltan leejti az állakat és megmozgatja az emberi elmét és testet. Ne legyen ez másképpen 2020-ban sem!
Azért ki kell hogy emeljek kettő idei EP-t a rengeteg jó közül amely külön figyelmet érdemel!

1. Az egyik nem más, mint Séfer Pál azaz CADIK White Peach megjelenése, a "Tatanka". Távol és közel keleti flessek, hamisítatlan Cadik ütemeken. Külön öröm ez a rilíz az egész hazai basszus szcénának. Szép volt, Palkó! Köszönjük!


2. A másik EP amit kiemelnék az az általam igazán kedvelt Crucial kiadó 3WA megjelenése. A feltörekvő producer zseniálisan eltalálta hogyan kell a barlangi dobolás és a modern dubstep hangzás határán maradandó dubstep zenét alkotni. Nagyfel!


 RebelBassCrew - 2019-12-23
#bestof2019
#legjobbkislemez
#bassmusic
#dubstep
#dub
#drumandbass
#ep