Blog
Hogyan tovább 2020-ban?

Most végre kitálalunk! Lesz kételyoszlatás, fesztiválozás, bulizás, rádiózás és egyéb dolgok egészen új formába csomagolása.

Mivel már javában tart 2020, úgy gondoltuk itt az ideje az idei terveket, bulikat és egyéb dolgainkat kicsit rendszerezni aztán pedig jól megosztani veletek.

Annak ellenére, hogy a lista jó hosszú, a tartalom közel sem teljes, sőt van még pár dolog, amire csak az insider hírlevélben derül fény. Ajánlatos még február 17 előtt feliratkozni ITT;

Lesz rádiós és bulis előrejelzés, rilíz szivárogtatás és lehet, hogy hamarosan egy hangrendszer-evolúciós leírás is.

Ha már hangrendszer, szerencsére egyre többször van hadrendbe állítva a kicsike: 

A The Tribe drum and bass estjein, 2 hetente megy az amen-breakelés, ahol a stabil arcok mellett mindig helyet kap egy-egy vendégfellépő is, illetve van open deck session is. Mi is szórakoztattuk már a Retox Party hostel táncterét, abszolút pozitív volt az élmény. A srácok nagyon jóféle dárét nyomnak, a fele-fele magyar és külföldi réver is éli a trendet, mindenképp megéri becsekkolni ha arra jár az ember.

Az eseményekről több infó ITT«««

Hogyan tovább 2020-ban?
Hogyan tovább 2020-ban?

Ahol hallhatjátok még a geart, az nem más, mint a Supersonic / Blue Hell, ahol a Col:LaB által szervezett multizsáner réven fogunk hangoskodni. Kíváncsian várjuk a bulit, mindig jó egy kicsit más teremben is próbálgatni a beállításokat, tanulni, hogy mi működik és hogyan lehetne még jobb.

Amúgy az megvan, hogy az idei év szökőév? Mondhatnánk, hogy szökőévente azért van buli Veszprémben is, de egyrészt szerencsére gyakrabban, másrészt pedig tényleg a szökőéves február 29-be csúszunk át a bulival.

VÉGRE: gig a királynék városában, teljes setuppal és majdnem teljes Rebel Bass krúval. Bud Sky Birmingham-ből szellemül át a vibeokra, mi pedig all night basszuskodunk. A legutóbbi buli óta olyan sok zene jött ki és landolt a gyűjteményben, hogy még így is nehéz lesz szelektálni a legkedvencebbeket, de ez legyen a legnagyobb problémánk az életben.:D 

A TEREMben fogjuk felállítani a rendszert, az új hangszórókkal és a jelenleg teljes cuccal most először. Nagyon várós, reméljük Nektek is! Esemény hamarosan, tali 28-án, save the date!

Időben ugorjunk kicsit a napsütötte májusi tavaszba, helyben pedig a budapesti Duna-partra. A dátumot még övezze kicsit homály, de alakul egy délutántól estig tartó napfényes basszus-fless is. Hiánypótló lenne, és egy régi vágyunk teljesülne, szóval rajta vagyunk a dolgon! :) 

A részletek hamarosan jönnek, stay tuned.

Hogyan tovább 2020-ban?
Hogyan tovább 2020-ban?

Mostanra pedig megérkeztünk az igazi nyárhoz, amit most még kicsit nehéz elképzelni, de lesz meleg is, napsütés is, és sok kedved is eljönni egy vadiúj fesztiválra! 

A természet lágy ölén, friss levegőn és messze a nagyvárosi zajtól. A képlet már most is jó, de a dologhoz hozzátartozik még kb 50 dj, sok-sok gyerekbarát program és egy várhatóan nagyon jó közösség is. 

Igen, most épp a Gatheringről beszélünk...

A fesztiválhoz nagy kedvvel és egy soundsystemmel csatlakozunk, addig pedig számtalan teendő van hátra. Érdemes lesz figyelemmel követni a Tribal Soul Soundsystemet, a Gátőrházat, a CBI City Jamet és minket is, nehogy lemaradj valamiről.

Hogyan tovább 2020-ban?
Hogyan tovább 2020-ban?

A bulik mellett folytatjuk a rádiós vonalat is, a SUB.FM-en stabilan törjük az utat és az ütemet!

Idén is tervezünk minden irányból érkező dj-t és producert egy jófajta vendégmixre agitálni, különös tekintettel az áprilisi, születésnapi epizódra, reméljük hamarosan eredménye is lesz.

A rádióadás mellett kisebb átalakulás is várható, már ami a tartalmainkat illeti. Pád dolgot újragondolva fogunk folytatni, illetve kicsit jobban a hazai igényekre és helyi követőinkre szabni.

Emellett igyekszünk többször videostreamelni is, illetve egyéb izgi dolgok is a tervezőasztalon vannak, és szeretnénk Titeket is bevonni a dologba, de erről egy kicsit később! ;)

Szóval sokminden várható a krú háza táján... Ha szeretnél ennél többet tudni, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre és kapod a szupertitkos infókat is, vagy várj a kellő pillanatig, és úgyis értesülsz róla.

Kérdés/észrevétel/kívánalom esetén pedig dobj egy mailt vagy üzenet facebookon!


 RebelBassCrew - 2020-02-10
#2020
#rádió
#napfény
#fesztivál
#klubbulik
#soundsystemezés
#hírlevél
#mitcsinálsz