Radio
Rebel Bass Show #01 w/MC Pein

A legendás SUB FM-en induló rádióműsorunk első része

Nagy öröm számunkra, hogy a világ egyik legtutibb online rádiójában nyílt lehetőségünk saját műsort indítani. A SUB.FM-en ezentúl minden 4. hét keddjén hallhattok minket, vagyis talán mindannyiunk örömére inkább aktuális kedvenc zenéinket mixbe gyúrva. 

Az első epizód erősen a 140 bpm környéki zenékről szólt, igyekeztünk a tavaszi virágillat öblítőnél is frissebben, és annál kicsit súlyosabban előadni aktuális kedvenceinket. A mikrofont MC Pein vette birtokba, akit a lehető leghatékonyabban informáltam félre a műsor tematikáját illetőleg (1000 bocs papi!), így ő drum and bass-re számított, mi pedig ugye a legkevésbé sem játszottunk azt...

Ezt a bakit minden szándékunk szerint igyekszünk helyrehozni a jövőben, ahogy a vendégek is minden alkalommal mások lesznek a zenei stílusok különböző szegleteiből.

Az előző adást INNEN tudod letölteni.

Következő adásunk ennek megfelelően egy multizsáner rész lesz, ahol Benc fog vendégeskedni egy -várhatóan elég ütős- 140 BPM környéki mix formájában. A dj-ről tudni kell, hogy az LN//SO egyik tagja, illetve egy ideje a Tilos Rádió Totoya Klubjának a szerkesztője/műsorvezetője, illetve többször hallhattátok már Rebel Bass bulin is a szettjét. Minőségben ezúttal is a felső kategória várható, a részletekért pedig hallgass ránk! ;)

Következő adás: 2018.12.04. 17:00-19:00 (Közép-európai idő szerint!)

ITT követheted az eseményt a műsorok pontos szett időiért és egyéb hasznos infókért. RebelBassCrew - 2018-11-20
#RBC PODCAST
#dubstep
#140bpm
#subfm
#rebelbassshow
#radio
#bassmusic