Radio
Rebel Bass Show #04 w/ FLeCK

Zenei kalandozás a dubtól a sűrű dzsungelig

FLeCK zenéje kétségkívül az egyik kedvenc előadónk és nemcsak a zenéje miatt. Azt a szintű közvetlenséget és alázat ami a személyiségének és zenéjének a filozófiája nagyon jó látni egy olyan ember esetén, akit többedszerre jelöltek a legjobb feltörekvő jungle dj-nek és a legjobb feltörekvő jungle producernek az angol We Love Jungle Awards keretei között.

 

Pedig igazán nem is feltörekvő, hiszen kb. 1995 óta a bizniszben él, és ez a kiforrottság meg is látszik a zenéin. Dub inspirálta dzsungelbeatek minden mennyiségben, dallamrekedéses vokálok és dögös basszusok, ami a zenéjére leginkább jellemző. Nagyon meglepődtem mikor kiderült, hogy amellett, hogy pl. Outlookon és nagyjából az összes helyen/fesztiválon/bulin megfordul mint zenész, van "polgári" hivatása is: mozgással segít embereken - fizioterapeuta.

A 4. SUB FM-es adásunkra pedig egy igazán különleges szettel készült, amit csakis kizárólag saját zenéiből mixelt, így rengeteg még kiadatlan és ismeretlen motyó van benne! 

A sok szöveg után pedig jöjjön a lényeg, a mix végtelenszer meghallgatható, ha pedig szabadulnál az online léttől le is töltheted.


DOWNLOAD LINK


 RebelBassCrew - 2019-03-03
#RBC PODCAST
#subfm
#rebelbassshow
#radio
#FLeCK
#jungle
#junglist
#fire
#reggae
#dub
#drumandbass
#download