Undergound basszuszenék 2013 óta, egyedileg épített hangrendszeren megszólalva.
A küldetés, hogy a zene újra betöltse eredeti funkcióját, és közelebb hozza egymáshoz az embereket. Véleményformálásra és eszmecserére buzgasson, közösen megélt élményeket adjon és eggyel jobb hellyé tegye a világot amiben élünk.

Bazzs

Minden, tánctéren történő zenei megdöbbenésnek és áll-leesésnek okozója az ember, aki a végletekig kifinomult és érzéki liquid dnb-től a 150bpm környéki psytrance-ig otthonosan mozog a zenei világában. És amennyire furcsa, legalább annyira szerethető is ez a világ.

b.kov

Megszállott dzsungelharcos dubhead, súlyosan hülye zenékkel és világról alkotott elképzelésekkel. Táncos múlttal, intenzív mozgásra sarkalló szettekkel és erős műszaki érdeklődéssel erősíti a kompániát.

Leap

Producer és DJ, aki a basszusközpontú zenei stílusok közti határokat mossa el, lépi át és feszegeti. Mindezt kifejezetten élvezhető módon, amit szettjei és eddig megjelent munkái is egyértelműen jeleznek. Útja során egyre jobb és nagyobb kiadók kerülnek a célkeresztjébe, hitvallása és motivációja pedig már önmagában is alkalmassá teszi a találatra, zenei tudását nem is említve.

Ha még nem tetted, hallgass rá soundcloud-on vagy bandcamp-en!

Mixeinket az erre való felhőben tudod meghallgatni, a közösségi médiában meg úgyis mindenki tudja, mi a dörgés.