Top15
'18 Augusztus

'18 Augusztus

Szep
20.
Nyár végéhez közeledve újabb 15-ös listát írtunk, félig a jóidő által ihletve, fél lábbal pedig már a buliszezonban steppelve és a Trip hajós bulira hangolva. 140 BPM a jelszó, nehezítsünk rajta egy kis basszussal.

Bazzs

E havi kedvenceimet úgy válogattam, hogy már lélekben a szeptemberi TRIP hajós bulira készülök, így most a sötétebb zenéké a főszerep. Érdemes talán kiemelni Pushloop Mumble Dub remixét, amely rátett még egyet azzal a bizonyos lapáttal, vagy TMSV legújabb dubját, a Funeral Billt, ahol ugyan még nincs semmi infó a megjelenésről, de a clipet hallva egy picit azért tudok várni. Alter Echo és E3 remixe pedig maradjon a végére, aztán hadd bugyborékoljon aminek bugyborékolnia kell!

 

b.kov:

Szokás szerint maradok a mélyebb dubwise cuccok mellett, Sekkleman túlvilági táncterén dübörgő kalapálós duboktól Malz füstölgő űrutazásáig minden van itt amiért izgultam, hogy hozza időben a postás bácsi. Kromestar-nak gyakorlatilag meg se kell hallgatnom ugye a trekkjeit, ha rilíz van, egy úgyis a top 15-ben végzi, DJ Madd Rizla Dub-jától pedig már írtam korábban, nem nagy meglepi a helye a listán.


 

  

Leap:

Minden hónapban elhatározom, hogy most majd nem csak hangrendszerrottyasztó sötét, beteg bangereket fogok összegyűjteni. Inkább valami könnyedebb, muzikálisabb, eklektikus vonalon gyűjtögetek... AHA, csak szeretném. Egész egyszerűen annyi nagy track jön ki egy hónap alatt hogy muszáj azokat idegyűjtenem. A megannyi 1000 tonnás dub mellé a 'Phantom 2018' című szám nagy szomorúságomra került a szelekcióba. Nyugodj Békében, drága Spirit! Kiváló muzsikáid által tovább élsz szívünkben! RebelBassCrew - 2018-09-20
#ZENEI LISTA
#top15
#dubstep
#drumandbass
#ajanlo