Top15
'18 Október

'18 Október

Okt
26.
A 15 legforróbb októberi basszuszene a hulló falevelek mellé a dubtól a dubstepen keresztül a dobbasszusig mindennel ami mélyládádnak ingere.
Bazzs

Cimm kezdőnótája tovább viszi a keleti vonalat a dubstepen belül, talán mondhatjuk, hogy sound design szempontjából még tökéletesíti is azt. Slothman oldschool reszelése visszarepít minket pár évet a múltba, ezzel szemben a következő Darkraqqen remix nem a múltba repít minket, inkább a pokolba. A mélyrepülés után menjünk előre, a V recordsos Need For Mirrors tracket nagyon eltalálták a srácok, Quartz és Gremlinz közös szerzeménye pedig valahol a jungle/halftime/drum and bass határmezsgyéin egyensúlyozik, meglepően sikeresen!

 

Leap

Annyi jó dologgal találkoztam a hónapban, hogy csalnom kell. 5 aktuális kedvencem közé bekerült Argo és TMSV friss kislemeze. Minkét EP a haladó gondolkodású, stilizált mély dubstep zászlaja alatt keletkezett, korán sötétedéshez tökéletes. Hasonló területekről ajánlom Sibla és Zygos közös zenéjét, a 'The Path'-ot. Amennyiben tetszik a kombináció, javaslom kattints a 'Kritika fülre ugyanis kicsit hosszabban is értekeztünk az egész RARE10 megjelenésről. Végül, de nagyon nem utolsó sorban 2 hazai cimbora megjelenését közvetítem felétek, hogy terjedjék a magyar minőség. Yapo (ASAN) és Lord Iron Livah egy-egy muzsikája fogott meg az átlagnál jobban, tessék támogatni és hallgatni a kollégákat ;)


b.kov

Úgy tűnik hiába van vége a nyárnak nem tudok elszakadni a duboktól..:D Olyannyira nem, a WAR021 és VonD legújabbja mellé magyar trekk is került a listába, egyenesen DU3NORMAL konyhájából! Gramz megint teljes hülye a hangzásával, az utsó szám pedig nagyonkerek utazás lett, megéri lefülelni.


 RebelBassCrew - 2018-10-26
#ZENEI LISTA
#dub
#dubstep
#drumandbass
#bassmusic
#top15
#toplista