Top15
'18 Szeptember

Szeptemberi Top15 trekkünk meglehetősen eklektikus lett, a lágy chill-től a mászkáló basszusú power-dub-on keresztül a teljes-hülye jungle-ig minden előfordul benne. Hangerőre fel, kellemes hallgatózást! ;)

Bazzs

Om Unit szokásosan okos stíluskavalkádjával kezdem a szeptemberi 5 kedvenc nótám listáját. Az AMAR kiadó gondozásában megjelent albumot egyébként is érdemes lecsekkolni, rengeteg érdekes zenét fogunk hallani. A következő a sorban Hebbe, Melle és Mr. K közös szerzeménye. Szinte már kötelező résztvevő mind Hebbe, mind Mr. K az RBC toplistákon, ami mutatja mennyire rajta vagyunk a zenéiken. Redeyes új albumáról pedig kutyanehéz dolog győztest választani, talán nem is kell, szóljanak hát a Digitális Gyémántok. Swindle Reach The Sky számát is szeptemberi kedvenceim közé választottam, annyira funky, hogy önmagától megmozdul a seggem és elkezdi rázni magát. Lezárásnak pedig a veszprémi beatcsászár, Leap, a Rebel Bass Crew oszlopos tagja legújabb zenéjét hoztam, ami október 4.-én jelenik meg a bécsi Sub Audio Records gondozásában. Bandcampre fel, alfába le :)

b.kov

Ójajj, Egoless ismét letaglózott ezzel a remixszel, és bár csalás -már októberben jelent meg- de mégis nyilván helyet kapott az ötben egy trekk a Splinters EP-ről is. A 10 perces, Morning című trekk tényleg egy fáradt reggeli ébredési folyamat kísérője lehetne, a másik 2 trekket meg inkább indokolatlanul hangosan egy sötét tánctéren izzadva kéne átélni, amit tudtok tegyetek meg az ügy érdekében! 

Leap

A szeptember hónapom igen mozgalmas és meglehetősen színes lett. Ezt tükrözi a havi válogatásom is, melyben egyaránt megtalálható a Hebbe és Kadet P féle tompa és súlyos dubstep, az Om Unit és Moresounds féle perkusszív lábmozgató jungle/halftime illetve egy kis tengerparti chill, minőségi gitárszólamok.


 RebelBassCrew - 2018-10-02
#ZENEI LISTA
#rebelbasszop15
#top15
#toplista
#140bpm
#dub
#bass
#drumandbass
#jungle
#dubstep