Top15
'19 Március

'19 Március

Márc
30.
Márciusi szelekció a hónap első napjára, csak a legnagyobb és legmenőbb slágerekkel!
Végre itt a tavasz és mindenki jól érzi magát, így most igazán jól esik testnek és léleknek a friss, energikus zenebomba!! 

Ebben a hónapban kicsit mélyebbre ástunk, és mivel sokan kértétek, elővettük a legnagyobb kedvenceinket, amiket eddig soha nem hallhgattatok még!!! FIGYELEM, EXKLUZÍV szelekció, csupa prémium beat, megőrülés a köbön és az igazi, legnagyobb és legmenőbb DJ-k zenéi!

Kösd fel a gatyád, mert ez tuti leszakítja a fejed miközben a ValóVilágot nézed és a telefonod nyomkodod, ilyet még tuti nem hallottál! 

Ide még talán a doboz energiaital sem kell, úgy feldobja a pulzusod, és tudod nagyon jól, hogy évek múlva mikor visszatekintesz erre a listára érezni fogod: igen, ez volt életem zenéje!

Nincsen több unalom, nincsen több szabály, csak a baszatás és a rotálás különböző egymástól nehezen elkülöníthető formái napnyugtáig, és tovább! Érezd a ritmust és éld át a dallamot, ez a REBEL BASS TOP FIFTÍN!! Tedd rá a telefonod a békávén vagy a 2000 forintos fülhallgatód hangerejét és HAJRÁÁ!

 

 

 

  

 RebelBassCrew - 2019-03-30
#ZENEI LISTA
#április1
#edmshit
#miafaszezazoldalon
#humorerzek?
#sztedvicces
#legtutibbzenekavilagon