Top15

'19 Február#ZENEMárc
03.
Eklektikus zenei válogatás az instrumentális hiphoptól a nehéz dubstepig
KUBA - Animalia by KUBA
Blowing Smoke, EP (2019) by Volor Flex
Untitled Works EP by Om Unit X Kid Drama
ENV014 - Ceiva by Ceiva
ENV013 - Malleus by Malleus 
#top15 #toplista #dubstep #hiphop #instrumental #psydub #dub #februárilegjobb #legjobbzene
'19 Január#ZENEJan
15.
Véget ért az év leghosszabb hónapja, ezalatt a párszáz nap alatt pedig rengeteg érdekes zene jelent meg! A megújulás jegyében összegyűjtöttük Nektek a legjobb januári zenéket a dubtól a dzsungelig!
  
#top15 #január #ujev #dub #dubstep #drumandbass #jungle #bassmusic #kazetta #ujdesign
Best of 2018#ZENEDec
31.
Hogy méltó módon búcsúztassuk az idei évet, összegyűjtöttük kedvenc 2018-as zenéinket
Amikor ezt kitaláltuk, nem is sejtettük mennyire nehéz dolgunk lesz az egész év terméséből kiválasztani fejenként 5 trekket, ami az összes többinél kedvesebb volt számunkra. Még szerencse, hogy szeretjük a kihívásokat és azért a túl sok jó zenén való kesergés is igazi "1st world dj problem", ígyhát feltúrtuk lemezeinket és netes kosarainkat, hogy aztán közzétegyük az alábbi listát. Szokás szerint van minden a dub-tól a hip-hopon keresztül az agyament dubstepig, a teljesség igénye nélkül.. Fogyasszátok egészséggel!
#top15 #bestof #legjobbak #bassmusic #dubstep #drumandbass #jungle #dub #bestof2018
'18 November#ZENENov
25.
Aktuális havi szelekciónk a basszusbarlang mélyéről
LeapNem szabad hagyni hogy a tél közeledtével depis, negatív felhangú legyen az otthonmaradás. Ezt a gondolatmenetet követve találtam a november havi kedvencekre, benne egy kis jazzy downtempoval, vibráló 2steppel, kopogó dubsteppel és egy kis synth wave-vel. Olyan neveket szelektáltam be e havi toplistánkba mint Jafu, Samba, Silkie, Boofy és a James Wright Trio.
#dub #dubstep #downtempo #jazz #bassmusic #drumandbass #jungle #top15
'18 Október#ZENEOkt
26.
A 15 legforróbb októberi basszuszene a hulló falevelek mellé a dubtól a dubstepen keresztül a dobbasszusig mindennel ami mélyládádnak ingere.
LeapAnnyi jó dologgal találkoztam a hónapban, hogy csalnom kell. 5 aktuális kedvencem közé bekerült Argo és TMSV friss kislemeze. Minkét EP a haladó gondolkodású, stilizált mély dubstep zászlaja alatt keletkezett, korán sötétedéshez tökéletes. Hasonló területekről ajánlom Sibla és Zygos közös zenéjét, a 'The Path'-ot. Amennyiben tetszik a kombináció, javaslom kattints a 'Kritika fülre ugyanis kicsit hosszabban is értekeztünk az egész RARE10 megjelenésről. Végül, de nagyon nem utolsó sorban 2 hazai cimbora megjelenését közvetítem felétek, hogy terjedjék a magyar minőség. Yapo (ASAN) és Lord Iron Livah egy-egy muzsikája fogott meg az átlagnál jobban, tessék támogatni és hallgatni a kollégákat ;) PERIL: Beat Tape vol. III by Lord Iron Livah
#dub #dubstep #drumandbass #bassmusic #top15 #toplista
'18 Szeptember#ZENEOkt
02.
Szeptemberi Top15 trekkünk meglehetősen eklektikus lett, a lágy chill-től a mászkáló basszusú power-dub-on keresztül a teljes-hülye jungle-ig minden előfordul benne. Hangerőre fel, kellemes hallgatózást! ;)
b.kovÓjajj, Egoless ismét letaglózott ezzel a remixszel, és bár csalás -már októberben jelent meg- de mégis nyilván helyet kapott az ötben egy trekk a Splinters EP-ről is. A 10 perces, Morning című trekk tényleg egy fáradt reggeli ébredési folyamat kísérője lehetne, a másik 2 trekket meg inkább indokolatlanul hangosan egy sötét tánctéren izzadva kéne átélni, amit tudtok tegyetek meg az ügy érdekében!  Ah mi guide / (Egoless remix) by Alter Echo & E3 meet Ishan Sound & Rider Shafique 'Splinters' LP by Akcept & Another Channel Selected Works Pt.1 by Abstract Drumz Roughcut - Killa Beatz EP by Roughcut Militant Breaks by Nickynutz
#rebelbasszop15 #top15 #toplista #140bpm #dub #bass #drumandbass #jungle #dubstep
'18 Augusztus#ZENESzep
20.
Nyár végéhez közeledve újabb 15-ös listát írtunk, félig a jóidő által ihletve, fél lábbal pedig már a buliszezonban steppelve és a Trip hajós bulira hangolva. 140 BPM a jelszó, nehezítsünk rajta egy kis basszussal.
#top15 #dubstep #drumandbass #ajanlo
'18 Július#ZENEAug
08.
Yeeah! Újra visszatér a Rebel Bass TOP15, sok más, izgalmas tartalom mellett! A tikkasztó nyári hőségben ezekre a zenékre pörögtünk leginkább, csavarj egyet a hangerőn és ciccents egy sört ;)
#top15 #toplista #rebelbasstop15 #dubstep #jungle