Top15
'18 Július

'18 Július

Aug
08.
Yeeah! Újra visszatér a Rebel Bass TOP15, sok más, izgalmas tartalom mellett! A tikkasztó nyári hőségben ezekre a zenékre pörögtünk leginkább, csavarj egyet a hangerőn és ciccents egy sört ;)

Bazzs: 

A két könnyed korai liquid drum and bass nóta megadja az alaphangulatot a nyári izzadáshoz, amelyek mellett a Tuff Steppas májsztrók Dubstylin című száma már tényleg Jamaicává varázsolja szobánkat. Azért a Children of Zeus legújabb albumát se sumákoljuk el, hallgassuk meg szépen a Sling Shot Riddimet, utána pedig sorban az összes többit. A végére pedig csak beficcen egy hajnali 2 után relevánssá váló morcos dubstep is, ezzel zárul Balázs mókatára. 


b.kov:

Azt, hogy indoklatlanul meleg van onnan lehet tudni az időjárás jelentésnél is pontosabban, hogy ösztönösen elkezdek napfény dubot és mulatós dzsungelt hallgatni és játszani. Ahogy a bulikon is hallhattátok, nálam az ilyesmi trekkek pörögnek mostanság, adva kicsit a nyár érzésnek és a száraz ruháknak. Mindegyik előadónak feltétel nélküli híve vagyok, nagyon megy náluk az általuk képviselt stíló, remélem Nektek is felkerül a playlistre ;)

 

Leap:

A manapság sokszor megjelenő -grime inspirálta- 808-as és egyéb keményebb/nyersebb hangzások határozták meg a júliusi top5-ömet. Hebbe,Opus, Chokez tipikusan ezen a területen alkotnak nagyot az utóbbi időben. Melléjük egy klasszik Bukez Finezt nóta remixét és a legújabb EGOLESS trekket emeltem be mint aktuális kedvencek.

Ha tetszett a válogatás, látogass el facebook oldalunkra, csekkolj le minket itt-ott, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy mindenről első kézből értesülj! ;)

PEACE & LOVE!


 RebelBassCrew - 2018-08-08
#ZENEI LISTA
#top15
#toplista
#rebelbasstop15
#dubstep
#jungle