Zenék

Leap - Subba - After Dark Music Exclusive#ZENESzep
04.
Újabb megjelenés a magyar basszusproducertől, ezúttal egy ausztrál kiadónál
Aki valamennyire figyelemmel követ minket, vagy a krú elektronikus-zeneírásért felelős szakreferensét, talán már hallotta a legújabb rilízt, eselteg tudja is mi, hol és merre. Nekik pacsi, görgetés lejjebb, replay! ;)Akik egészen eddig valamilyen furcsa okokból kifolyólag egy kő alatt éltek, szólunk, hogy a haza dubstep közeg egyik meghatározó producere egy ideje felszálló pályára helyezte zenei produktumainak minőségét. Ennek bizony örülünk, hiszen amellett, hogy egyre dögösebb zenéket hallhatunk tőle, egyre messzebb viszi a hírünket is. Jelen esetben egészen messzire.Az utóbbi időben kiadásra került Sub Audio recordsos Maya/Phantom és a kétszámos EP Phantom-jának RDG remixe után az ausztrál After Dark Music-exkluzív trekként jelentette meg Leap Subba-ját. Nagy szerencse, hogy ingyen meg is ragadhatod.Maya / Phantom [SUBAD010] by LeapHa már arra jársz érdemes körülnézni a kiadónál, találsz zenét Dalek One, Tetrad vagy épp 3WA studiójából is, és ugye őket mind-mind csípjük.
#leap #exclusive #release #afterdarkmusic #dubstep #bass #freedownload
Leap - Phantom - RDG Remix#ZENESzep
03.
A dán basszus producer Leap zenéjét remixelte - ingyen a tiéd lehet!
RDG zenéi közül először talán a sok évvel ezelőtt a New World Audio-n megjelenő 2100 című trekk landolt a digitális kosaraim egyikében amit azóta sok másik követett. Nem véletlen, ahogy az sem, hogy mikor szembejött vele Leap eredeti, Sub Audio Records-on megjelent Phantom-ja, egyből ment is a kontakt a stemekért.Maya / Phantom [SUBAD010] by LeapEnnek eredményeként az origi mixet kitűnően felhasználva értelmezte újra a producer/dj - aki nem mellesleg a Circle Vision kiadó vezetője is.Leap - Phantom (RDG Remix) [SUBAF009] by RDGA sejtelmes, ősi lead-ek mellé masszív basszus, fincsi pergő és ízléses körítés került, igazán jó dolog, hogy veszteségmentes formátumban jár mindenkinek aki szereti, ráadásul ingyen!
#dubstep #bassmusic #leap #rdg #subaudio #remix #freedownload #ingyenjóság
Leap guest mix - Subaltern Radio#MIXSzep
03.
Subaltern megjelenések és Leap produktumok mixbe gyúrva
Az itthon is egyre szélesebb körökben ismert Leap saját zenéiből és Subaltern Recordsos megjelenésekből gyúrt össze egy kellemesen súlyos vendégmixet.Ezúttal a számunkra is lassan hazai pályának számító SUB FM-en volt szetten érhető a producer, a Subaltern Records kétheti rendszerességgel jelentkező műsorában. Előtte és utána a kiadó feje, Mentha hallható, aki régi motorosnak számít a szcénában. A kiadó katalógusát mindenképp érdemes lecsekkolni, éppúgy, mint a berlini klubélet dubstep-szeletének nem kis részét adó bulik valamelyikét. Azért is lehet érdekes egy ilyen gig, mert ugyan Berlin éppen a négypernégy techno, house és testvérműfajainak otthonaként van számon tartva, úgy hírlik a zenei kultúra törtebbik fele is szépen pezseg. Pacsi az érintetteknek, jó hallgatózást a mixhez! ;)
#dubstep #bassmusic #radioshow #subfm #mentha #subalternrecords
Leap - Tell 'Em EP - Silent Motion Records 031#ZENEJan
04.
A producer legújabb lemeze a híres USA-beli kiadónál
Az ugye már nem annyira meglepő, hogy Leap zenéire sorra csapnak le a külföldi kiadók. A Sub Audio Records és az Indigo Movement után most a tengerentúli Silent Motion Records katalógusában jelenik meg a hazai badman produktuma.A három trekkes kislemezről már többször is hallhattátok a zenéket, a Tell'em már egy ideje pörög az undergound DJ-k szettjeiben, hogy mást ne mondjunk, a Dubstep egyik halhatatlan "ura", Kromestar is játszotta (és rewindolta!!) az Anti Social Christmas adásában. A trekkből azóta készült egy VIP verzió is, amelyik amellett, hogy megtartotta a fő jellemvonásait, az originalhoz képest pont egészséges mértékűt csavar az ember érzésein és a tánctér hangulatán. Eddig ez elsősorban a RebelBass bulik közönségének kiváltsága volt, a megjelenéssel azonban bárki szabadon élvezheti ezen hanghullámok örömeit.Tell 'Em EP by LeapAz EP első zenéje a Smokin' Ourz, ami mozgalmas, törzsi dobtémájával és old-school wobblerjeivel meglehetősen egyedi elegyet alkot. A matematikusan elszórt ütősök rendszere között meg-megbújik egy sűrű őserdei ösvényen figyelő fura lény hangja. A tribal témákat csuklóból szórásnak nagy értője emberünk, többek között ennek és a folyamatosan változó flow-nak köszönhetően a kompozíció intenzíven táncra sarkalló. Az utolsó résznél válik teljessé az őrület, ahelyett, hogy uncsin már a következő számot várnánk a dj-től bőven megéri a végéig pörgetni, hiszen a kopipészt helyett rendes folytatást kapunk, ami mindenképp becsülendő!Az EP az underground kultúrát és a zene készítőjét támogatva megvásárolható bandcampen, illetve az összes ismert online zeneboltban!https://www.beatport.com/release/smokin-ourz-tell-em/2466304https://www.junodownload.com/…/leap-smokin-ourz…/3990798-02/https://open.spotify.com/album/2nMisaSrNzX5rgIbJ0m80O…https://itunes.apple.com/…/smokin-ourz-tell-em-s…/1446512843https://www.amazon.co.uk/Smokin-Ourz-Tell-Em-L…/…/B07LBM14JVhttps://play.google.com/…/m…/album/Leap_Smokin_Ourz_Tell_Em…
#Leap #dubstep #bassmusic #silentmotion #ep #140bpm #release
Leap vendégmixe Kryptik:Elementz show-ban#MIXNov
12.
A SUB FM-en, Dj Syte műsorában pörgött Leap szelekciója
Dj Syte több mint 7 éve úszik a basszuszenék mélyén, és amellett, hogy Kryptik:Elementz című műsorát évek óta csinálja a SUB FM-en, játszott már többször is a GetDarker TV adásaiban is, és olyan arcokkal zenélt egy pultban, mint Skream, Benga, Coki, Rusko vagy Benny Page. A legutóbbi műsort is rendesen telepakolta minőségi zenékkel, ráadásul Leap is készített egy elég ütős vendégmixet csak saját produktumokból összegyúrva!A mixben az eddigi rilízek mellett, -mint a Maya/Phantom, a Stars Behind vagy az Indigo Movementen megjelent Frequency/Attensn- felcsendül egy-két kiadásra váró trekk is, méghozzá a mocskosabb fajtából. Ugyan az egész műsor erősen ajánlott, ha csak Leap mixéért olvasod e sorokat, jobban teszed, ha a 47. perchez ugrasz és onnan kezded a hallgatózást! :)Leap tracklist:Leap - Cosmic Noiz (Stars behind LP) Leap - Smokin Ourz (Forthcoming ???) Leap - Frequency (IM030) Leap - Maya (SUBAD010) Leap - Shiva Dance (ASAN020) Radikal Guru – Empire Dub (Leap remix) Leap - Attensn (IM030) Leap - Centaurus A (Stars behind LP) Leap - Granny's Vinyl (Stars behind LP) Leap - Tell Em VIP (Forthcoming ???) Leap - Phantom (SUBAD010) Leap - Departure (Stars behind LP)Van egy olyan érzésünk, hogy a forthcoming utáni kérdőjelek lassan, de biztosan eltűnnek, helyettük pedig ki tudja még mi is kerül... stay tuned! ;) 
#leap #dubstep #140bpm #subfm #guestmix #radioshow #syte #bass
Leap - Maya / Phantom EP#ZENEOkt
07.
Leap friss megjelenése a Sub Audio Records-on
A veszprémi (budapesti) producer stabilan szállítja a jobbnál jobb zenéket, megállíthatatlanul törve maga előtt az utat az egyre nagyobb és híresebb kiadók felé. A nagyjából másfél hónappal ezelőtt, az Indigo Movement-en megjelent 2 trekkes kislemezéről már olvashattatok, és mindenki legnagyobb örömére azóta újabb kiadványt írhatunk a számlájára.A megjelenés ezúttal a bécsi Sub Audio Records-on landolt, olyan neveket követve a sorban, mint Chad Dubz - aki a Foundation Audio alapítója és a Firmly Rooted társalapítója - Dalek One, vagy épp Zygos!Maya / Phantom [SUBAD010] by LeapA kiadó 10. rilízének hangzása szépen beleillik Leap eddigi munkáinak sorába. Megvannak a jellegzetességei, a sokrétű dobképletek, a sejtelmes szintik és a masszívan stabil basszuslábak.A Maya sámáni kezdete és keleti ihletettségű dobjai egy pillanat alatt egy sötét őserdő titokzatos mélyére repítenek minket, ahol az eklektikus élményt a folyamatos, rendszeres-rendszertelen csilingelések és a hangkép különböző szegleteiből előtűnő furcsaságok erősítik. Az ide-oda beékelődő cinek és emberi beszédminták patentül illenek a flow-ba, a savas hatású szintik pedig pont annyit csavarnak rajta amennyit hiányolnánk, ha nem lennének. Maya / Phantom [SUBAD010] by LeapA Phantom introjában meglehetősen creepy a szinti+basszus kombó, aminek a helyét szépen átvevő hegedű dallam valójában csak tovább emeli a pulzusunkat. A dobok visszhangjai és az egész hangulata rendesen hozza a horror-flesst. A drop-ot itt leginkább hegyomlásnak lehetne nevezni, annyira súlyos a váratlanul érkező grime dobok+horn kombója, és példásan kísérik végig a műfajra jellemző elemek az egész trekket, mint a menetet néhol megtörő felütések, illetve a háttérben felsejlő morajok.Mindkét trekkről elmondható, hogy folytatódik velük a producer felfelé ívelése, mind sound designban, mind pedig a zenék felépítésében. Mozgalmas, de nem túlzsúfolt, sokadik hallgatásra is találsz benne új dolgokat, emellett pedig nagyon jól hozza és tartja annak a világnak a hangulatát, amibe első hallgatásra behúz.Tényleg türelmetlenül várom, hogy valaki feltegye a Rebel Bass X Sub Audio bulin pénteken, ahol vendégünk ezúttal a Sub Audio feje, Gnishcrew lesz. Gyertek szépen lefele, csak nyerhettek vele, de tényleg! ;)
#Leap #SubAudio #zene #trekk #140bpm #140 #ajánló #dubstep #bass #ep
Leap - Attnsn / Frequency#ZENEAug
20.
Leap legújabb rilíze az Indigo Movement kiadónál - erősen ajánlott matéria
#dubstep #140bpm #Leap #ajánló #release #indigomovement
b.kov - Jungle vibez vol.2#ZENEAug
19.
Napszemüveg és hideg sör az amen break-ek tengerén
#mix #jungle #bkov #drumandbass #raggajungle