Zenék

Madting Podcast #12 w/ Leap#MIXAug
16.
Leap mixe a MadTing famíliának
Aki valamennyire figyelemmel követ minket, vagy a krú elektronikus-zeneírásért felelős szakreferensét, talán már hallotta a legújabb rilízt, eselteg tudja is mi, hol és merre. Nekik pacsi, görgetés lejjebb, replay! ;)Akik egészen eddig valamilyen furcsa okokból kifolyólag egy kő alatt éltek, szólunk, hogy a haza dubstep közeg egyik meghatározó producere egy ideje felszálló pályára helyezte zenei produktumainak minőségét. Ennek bizony örülünk, hiszen amellett, hogy egyre dögösebb zenéket hallhatunk tőle, egyre messzebb viszi a hírünket is. Jelen esetben egészen messzire.Az utóbbi időben kiadásra került Sub Audio recordsos Maya/Phantom és a kétszámos EP Phantom-jának RDG remixe után az ausztrál After Dark Music-exkluzív trekként jelentette meg Leap Subba-ját. Nagy szerencse, hogy ingyen meg is ragadhatod.Maya / Phantom [SUBAD010] by LeapHa már arra jársz érdemes körülnézni a kiadónál, találsz zenét Dalek One, Tetrad vagy épp 3WA studiójából is, és ugye őket mind-mind csípjük.
#mix #dubstep #140bpm #Leap #grime #MadTing
Basscamp podcast #47 w/ Rebel Bass Crew#MIXAug
16.
Az első gruppenmix a Basscamp podcastok közül - és a miénk!
RDG zenéi közül először talán a sok évvel ezelőtt a New World Audio-n megjelenő 2100 című trekk landolt a digitális kosaraim egyikében amit azóta sok másik követett. Nem véletlen, ahogy az sem, hogy mikor szembejött vele Leap eredeti, Sub Audio Records-on megjelent Phantom-ja, egyből ment is a kontakt a stemekért.Maya / Phantom [SUBAD010] by LeapEnnek eredményeként az origi mixet kitűnően felhasználva értelmezte újra a producer/dj - aki nem mellesleg a Circle Vision kiadó vezetője is.Leap - Phantom (RDG Remix) [SUBAF009] by RDGA sejtelmes, ősi lead-ek mellé masszív basszus, fincsi pergő és ízléses körítés került, igazán jó dolog, hogy veszteségmentes formátumban jár mindenkinek aki szereti, ráadásul ingyen!
#dubstep #140bpm #mix #rebelbasscrew #basscamp
Banyek live set @ Rebel Bass Birthday#MIXAug
16.
Analóg vasakról igényes és utazós live act veszprémi bázisunk mélyéről
Az itthon is egyre szélesebb körökben ismert Leap saját zenéiből és Subaltern Recordsos megjelenésekből gyúrt össze egy kellemesen súlyos vendégmixet.Ezúttal a számunkra is lassan hazai pályának számító SUB FM-en volt szetten érhető a producer, a Subaltern Records kétheti rendszerességgel jelentkező műsorában. Előtte és utána a kiadó feje, Mentha hallható, aki régi motorosnak számít a szcénában. A kiadó katalógusát mindenképp érdemes lecsekkolni, éppúgy, mint a berlini klubélet dubstep-szeletének nem kis részét adó bulik valamelyikét. Azért is lehet érdekes egy ilyen gig, mert ugyan Berlin éppen a négypernégy techno, house és testvérműfajainak otthonaként van számon tartva, úgy hírlik a zenei kultúra törtebbik fele is szépen pezseg. Pacsi az érintetteknek, jó hallgatózást a mixhez! ;)
#mix #Banyek #liveact #dubstep