Zenék
Leap - Attnsn / Frequency

Leap legújabb rilíze az Indigo Movement kiadónál - erősen ajánlott matéria

Leap konyhájából egyre karakteresebb és ízletesebb hangok jönnek, kitűnő példa erre legújabb kislemeze. A kiadó már önmagában is beszédes, ahogy az is, hogy a hazai beatmaker a kerek 30. megjelenést szállította nekik. A kétszámos EP-ről több helyen is elismerően írtak, és egyre vagányabb oldalakon említik a producer elméjének ilyesfajta kivetülését. 

A Dirty Beats-nél például így írtak róla:

"Frequency caught my attention after the first play. As it’s remarkable intro unfolds, engaging the high end of the audio spectrum, only to turn into a massive artillery of ground shaking basslines, ready to blow every raver off their feet and test every sound system it will be played on."Mindemellett a SeeSickSound-on is premier volt az ATTNSN, ami azért jelzi, hogy igenis megérdemelt -vagy néhol leginkább kevés- a felhajtás a dolog körül.

Szerencsére az évek óta tartó munka eredményét és a producer lendületét ez cseppet sem lankítja, inkább erősíti és motiválja a jövőre nézve. Abban biztos lehet mindenki, hogy az ezután következő kiadások is egyre nívósabbak lesznek és egyre több tánctéren vagy mixben lehet amjd őket hallani.

Folytatás következik... ;)


 RebelBassCrew - 2018-08-20
#ZENE
#dubstep
#140bpm
#Leap
#ajánló
#release
#indigomovement